Top

TRUIEN & TUNIEKEN

 
Bijzondere truien en unieke tunieken mooi voor elke gelegenheid.


Alle tunieken, truien en jurken in de webshop van mijntrui komen uit eigen atelier en worden verkocht onder de naam camgosseli. Van de meeste items worden er enkele stuks per maat en per kleur gemaakt om elk model bijzonder te houden.  Van enkele modellen wordt er zelfs maar één stuk gemaakt, dan heb je iets heel unieks.

Materialen

De kledingstukken worden meestal van natuurlijke materialen gemaakt, zoals katoen, zijde, linnen, hennep en wol. Afhankelijk van de stofsoort kan deze uit 100% van het zelfde vezel bestaan, maar kan ook  uit een menging van twee of meerdere natuurlijke vezels met soms een kleine toevoeging van een kunstmatige vezel. Enkele voorbeelden van blends zijn: Katoen-linnen, katoen-viscose, linnen-viscose, katoen-hennep, zijde-viscos, etc.

Hoe draag je ze

De modellen zijn eigentijds en tijdloos, passend in elk modebeeld. Het zijn ideale items om eindeloos mee te variëren met bijvoorbeeld broeken, rokken en jeans, leuke schoenen en accessoires. Combineer een tuniek, jurk of trui met een stuk uit je eigen garderobe en creëer je eigenstijl.